Τρόποι Πληρωμής

Πριν κάνετε οποιαδήποτε πληρωμή, βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερωθεί για χαρακτηριστικά και ιδιότητες των προϊόντων της παραγγελίας σας, όπως επίσης και για διαθεσιμότητα, χρόνο παράδοσης, κόστος μεταφορικών, και χρεώσεις μονταρίσματος όπου αυτό ζητηθεί και είναι εφικτό.

1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να καταθέσετε το σύνολο του ποσού σε μία από τις παρακάτω συνεργαζόμενες τράπεζες: 

 
ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:   5519084707787
IBAN:   GR48 0172 5190 0055 1908 4707 787
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

EΘΝΙΚΗ
ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 78900587508
ΙΒΑΝ: GR5501107890000078900587508 
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ

 
2. ΚΑΡΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Η ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ 

Μέσω του site μας με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα από το ασφαλέστερο σύστημα proxy pay της τράπεζας Πειραιώς και είναι δυνατή η χρήση πιστωτικών καρτών, Visa ή Mastercard. Η συναλλαγή σας πραγματοποιείται απευθείας με τον secure server της Πειραιώς με κρυπτογράφηση 128 bit, πιστοποιημένη από την VeriSign Inc. 

3. ΜΗΧΑΝΗΜΑ POS ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard στα γραφεία της επιχείρησής μας στην ανωτέρω αναφερθείσα διεύθυνση.ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση μας δεν αποθηκεύει και δεν διατηρεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας για οποιοδήποτε λόγο. 

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.patras-home.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής του κάρτας και η Patras-home.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Σε περίπτωση που η χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας δεν εγκριθεί από την τράπεζα σας, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας κατόπιν ενημέρωση σας τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail από το τμήμα πωλήσεων μας. Για αυτό το λόγο είναι σημαντικό στη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας σας να αναφέρετε απαραιτήτως ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μία έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Κατά την κατάθεση ή μεταφορά ποσού χρημάτων θα πρέπει ο πελάτης να προσθέσει στην αιτιολογία της κατάθεσης το πλήρες ονοματεπώνυμο του καταθέτη όπως δόθηκε κατά την παραγγελία και τον αριθμό παραγγελίας, για την διευκόλυνση της λογιστικής διαχείρισης της παραγγελίας και την αποφυγή λαθών. Σε περίπτωση διαφορετικού ονοματεπώνυμου κατά τη συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας και διαφορετικού ονοματεπώνυμου κατάθεσης ο πελάτης οφείλει να μας ενημερώσει για την απαραίτητη διασταύρωση και επαλήθευση, διαφορετικά δεν ενεργοποιείται η παραγγελία. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η Patras-home.gr δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος. 
Όταν κάνετε την κατάθεση / μεταφορά / χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας τηλεφωνικώς στο : 2610 520 957 ή αποστείλετε το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο info@patras-home.grΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500€

Να γνωρίζετε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
• Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα