Τρόποι Αποστολής


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ     
 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ (Παράδοση 8-10 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλλεί)

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο(πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για τις πρωτεύουσες όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας).Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας, σε περίπτωση όμως που θέλετε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε εσείς με το πρακτορείο και χρεώνεστε με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών). Ο χρόνος παράδοσης απο την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ειναι 8-10 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλλεί. Σας ενημερώνουμε οτι ο χρόνος παράδοσης μετράει απο την ημέρα εξόφλησης της παραγγελίας σας.

COURIER  - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ  (Παράδοση 4-8 ημέρες εργάσιμες)

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης απο τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ειναι 4-6 ημέρες εργάσιμες.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ  (Παράδοση 8-10 ημέρες εργάσιμες)
​​
Η παράδοση προϊόντων με συνεργαζόμενη μεταφορική στην Πάτρα η στην Αθήνα σημαίνει  ότι  κατόπιν συνεννόησης και τηλεφωνικής ιδιοποιήσεις ,θα μεταβείτε εσείς η ίδει στην έδρα της συνεργαζόμενης μεταφορική εταιρίας για να παραλάβετε στης ώρες που αναφέρετε στο eshop

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας και να μας ενημερώσετε. αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνεται εσείς το κόστος αποστολής.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για αποστολές εκτός Ελλάδος είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά την χρέωση και τους τρόπους αποστολής) με την Patras-home.
gr.