Τρόποι Αποστολής


ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ     
 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ & ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ (Παράδοση 4-8 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλλεί)

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με την συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Το κόστος αυτής της επιλογής συμπεριλαμβάνει την μεταφορά της παραγγελίας σας έως την είσοδο(πεζοδρόμιο) της διεύθυνσης παράδοσης που μας δηλώσατε.(Αυτό ισχύει μόνο για τις πρωτεύουσες όλων των νομών και νησιών της Ελλάδας).Αν η διεύθυνσή σας είναι εκτός πρωτεύουσας (δηλαδή χωριό, κωμόπολη) τότε θα πρέπει να μεταβείτε στο πρακτορείο μεταφορών να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας, σε περίπτωση όμως που θέλετε να παραδοθούν στη διεύθυνσή σας τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε εσείς με το πρακτορείο και χρεώνεστε με τα επιπλέον έξοδα μεταφοράς (κατόπιν συνεννόησης με το πρακτορείο μεταφορών). Ο χρόνος παράδοσης απο την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ειναι 4-8 ημέρες εργάσιμες ανάλογα σε ποια περιοχή θέλετε να αποσταλλεί. Σας ενημερώνουμε οτι ο χρόνος παράδοσης μετράει απο την ημέρα εξώφλησης της παραγγελίας σας.

COURIER  - ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΣΑΣ  (Παράδοση 3-6 ημέρες εργάσιμες)

Αν επιλέξετε αυτή την επιλογή τότε η παραγγελία σας θα αποσταλλεί με την συνεργαζόμενη εταιρεία courier και αυτόματα το σύστημα θα σας χρεώσει το κόστος αποστολής. Ο χρόνος παράδοσης απο τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η παραγγελία σας ειναι 3-6 ημέρες εργάσιμες.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕΣΑ PATRAS HOME (Παράδοση 2-5 ημέρες εργάσιμες)
​​
Η παραδόση προϊόντων εντός  περιοχής Πατρέων πραγματοποιείται από τα συνεργεία της επιχείρησης μας κατόπιν συνεννόησης για την ημέρα και ώρα της παράδοσης. Η αναφορά του εκτιμώμενου κόστους μεταφορικών είναι ενδεικτική και με κάθε επιφύλαξη από την εταιρεία μας ενώ τα μεταφορικά υπολογίζονται μέχρι το πεζοδρόμιο της εισόδου της δηλωμένης διεύθυνσης,

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤHΜΑ

Άν επιθυμείτε να παραλάβετε απ΄το κατάστημα, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ

Αν επιθυμείτε να σταλεί η παραγγελία σας με μεταφορική της επιλογής σας, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε πρώτα μαζί μας και να μας ενημερώσετε. αυτό σημαίνει ότι αναλαμβάνεται εσείς το κόστος αποστολής.


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Για αποστολές εκτός Ελλάδος είναι απαραίτητο να υπάρξει συνεννόηση (σε ότι αφορά την χρέωση και τους τρόπους αποστολής) με την Patras-home.gr.