Το Patras Home ΔΕΝ διαθέτει εκθεσιακό χώρο. Παραδίδουμε με το ελάχιστο κόστος μεταφορικών έως την είσοδος του σπιτιού σας, (αμoντάριστα)!

Ράγα Industrial Pipe για ρούχα, Σετ 2 τεμ. Βαρέως τύπου, 92 x 30 x 7,5 cm, μαύρο HSR67BK02

-43% Ράγα Industrial Pipe για ρούχα, Σετ 2 τεμ. Βαρέως τύπου, 92 x 30 x 7,5 cm, μαύρο HSR67BK02

Ράγα Industrial Pipe για ρούχα, Σετ 2 τεμ. Βαρέως τύπου, 92 x 30 x 7,5 cm, μαύρο

Η Ράγα Industrial Pipe για ρούχα,  είναι μια Μοντέρνα προσθήκη μικρού δωματίου,

Η γκαρνταρόμπα σας ξεχειλίζει  & χρειάζεστε άλλο σημείο για να κρεμάσετε τα μπουφάν σας αυτές οι επιτοίχιες ράγες ρούχων έρχονται στη διάσωση, με πλαίσιο σωλήνων και μαύρο χρώμα, προσδίδουν επίσης μια βιομηχανική γοητεία.

Μπορούν να χωρέσουν φαρδιές κρεμάστρες; Κανένα πρόβλημα. Με απόσταση 30 cm μεταξύ του τοίχου και της ράβδου προσφέρουν αρκετό χώρο για τις περισσότερες κρεμάστρες ρούχων , έτσι το μικρό μαύρο φόρεμά σας δεν θα γρατσουνιστεί από τον λευκό τοίχο όταν το κρεμάτε.

Κάθε ράγα μπορεί να χωρέσει έως και 60 kg όταν τοποθετείται σε τοίχους από συμπαγές τούβλο ή τσιμέντο και 45 kg σε ξύλινους τοίχους. Μη διστάσετε να κρεμάσετε βαριά ρούχα! Απλώς συνδέστε τους σωλήνες και τοποθετήστε τη ράγα στον τοίχο.

Βάλτε τα στο πλυσταριό για να στεγνώσουν βρεγμένα ρούχα, στερεώστε τα στον τοίχο της κρεβατοκάμαρας για να κρεμάσετε τα αυριανά ρούχα ή τοποθετήστε τα στο κατάστημα λιανικής για να εμφανίσετε ρούχα - όπου κι αν χρησιμοποιείτε τις ράγες ρούχων, θα σας είναι η τοποθέτηση σαν παιχνίδι.

Περιλαμβάνει : Ένα σετ από 2 ράγες για κρεμαστά ρούχα που μετατρέπουν τον αχρησιμοποίητο χώρο σας σε μια στιγμιαία ντουλάπα, 2 τσάντες αξεσουάρ και εύκολες οδηγίες που σας βοηθούν να τις συναρμολογήσετε.

Το προϊόν εισάγεται και διατίθεται από την Homeb2b

  • Κατασκευαστής: Homeb2b
  • Κωδικός Προϊόντος: HSR67BK02
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Discount Ends On:
  • Αρχική Τιμή: 75,00€
  • Τιμή web: 43,12€
  • Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
  • Χωρίς ΦΠΑ: 43,12€